Sunday, September 19, 2010

Kookoshelbe-mustika juustukoogid


Kahjuks ei saanud ma eriti head fotot sellest koogist. Oleks pidanud pildistama siis, kui kook oli ühes tükis. Välimuse järgi on üldse raske koogile hinnangut anda. Maitse on selle koogi puhul nii oluline. Eriti maitsvaks teeb selle põhi, milles on kasutatud nii täisterajahu küpsiseid, kookoshelbeid kui ka purustatud pekaanpähkli segu.

Kookoshelbe-mustika juustukoogid.

Põhja jaoks:
1/2 cup võid
3/4 cup purustatud täisterajahu küpsiseid ( nn graham crackers)
1/2 cup jahu
1/2 cup kookoshelbeid
1/2 cup purustatud pekaanpähkleid
1/4 cup suhkrut

Segu:
1 1/2 pakki toorjuustu
2/3 cup suhkrut
4 muna
1 spl piima
1 tl vanilliekstrakti
2 cups mustikaid

1. Pane ahi sooja 350 F.Valmista ette 13x9x2 inchine pann pannes põhjale foolium või küpsetuspaber.
2. Põhja jaoks, sulata või, pane jahtuma.
3. Sega kokku täisterajahu küpsiste puru, kookoshleber, purustatud pekaanipähklid ja 1/4 cup suhkrut. Lisa või. vajuta segu panni põhja. Küpseta 8-10 min kuni on kuldpruun.
4. Sega omavaheltoorjuust ja 2/3 cup suhkur. Lisa munad, piim, vanillaekstrakt. Mikserda kuni kõik on ühtlustunud. Vala veel soojale põhjale. Lisa mustikad.
5. Küpseta 18-20 min, kuni kook paistab valmis. Jahuta, lõika ruutudeks. Hoia külmkapis.


No comments:

Post a Comment